Joomla Template Free by Bluehost Complaints

laitevuokraus

palkki vuokra

Laitevuokraus

Vuokraamme äänentoistolaitteita, valaistuslaitteita, esitystekniikkaa ja esiintymislavarakenteita. Varastosta löytyy mm. seuraavia laitemerkkejä: JBL, Crown, AKG, BSS, Shure, Soundcraft, K&M, Martin, Robe, Looksolutions, Chamcys, Zero88, ETC, Showtec, Fantek, Global, Liantronic, LG, NEC, Sharp  
Meiltä voit vuokrata yksittäisiä laitteita kuten langattoman mikrofonin tai videotykin. Vuokraamme myös laajempia kokonaisuuksia, esimerkiksi monikanavaisten langattomien mikrofonien järjestelmän teatteriin tai kokonaisten kiertueiden ääni- ja valotekniikan.
Voit vuokrata kalustoa yksinkertaisimmillaan hakemalla vuokraamasi laitteen varastolta ja palauttamalla sen sinne takaisin. Voimme myös toimittaa vuokraamasi laitteet paikanpäälle ja noutaa tapahtuman jälkeen ne sieltä pois. Voit vuokrata kalustoa myös valmiiksi kasattuna ja purettuna tai valmiiksi säädettynä ja ohjelmoituna. Kun laitteet ovat omien teknikkojemme kasaamia ja ohjelmoimia, niiden käyttöön on saatavilla tukea sekä kasauksen yhteydessä että puhelimitse.
Ota yhteyttä niin räätälöidään tarpeisiisi soveltuva kokonaisuus!

 

takaisin