Joomla Template Free by Bluehost Complaints

laitemyynti & huolto

palkki laite myynti

Laitemyynti ja huolto

Myymme pääasiassa kansainvälisen Harman konsernin edustamia laite merkkejä. Näitä ovat mm. JBL, Crown, AKG, Soundcraft ja BSS.
Kauttamme saa niin yksittäisiä laitteita kuin suurempiakin kokonaisuuksia aina suunnittelusta asennukseen ja ylläpitoon.
Kokonaisuuksien suunnittelussa pääpaino on asiakaslähtöisyys, suunnittelemme ja valitsemme aina tapauskohtaisesti laitteiston joka soveltuu kyseiseen käyttöön parhaiten. Käytämme myös omassa työssämme myymiämme laitteita ja meillä on hyvä tuntuma laitteiden toimintaan ja käyttöominaisuuksiin. Näin voimme tarjota kohteisiin aina parhaat ratkaisut.
Aina ei tarvitse koko järjestelmää uusia vaan pienillä muutoksilla, jopa pelkällä säätämisellä tai muutostöillä olemassa oleviin laitteisiin voidaan saavuttaa suuria parannuksia käytettävyyteen ja toimintatasoon.
Huoltokäyntien kautta voimme tehdä laitteistoihin mittauksia esimerkiksi taajuusvasteeseen, vaiheistukseen ja voimakkuuteen, toinen tärkeä mittausalue on induktiosilmukan toiminnan mittaus ja säätö.